Pulpă de iepure la grătar cu ciuperci sote
Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.
Ușor
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 cepe
1 legătură pătrunjel verde
100 g unt
1 ceașcă vin alb
Sare
6 căței de usturoi
2 pulpe de iepure
Piper
Măghiran
2 cepe
1 legătură pătrunjel verde
100 g unt
1 ceașcă vin alb
Sare
6 căței de usturoi
2 pulpe de iepure
Piper
Măghiran
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 cepe
1 legătură pătrunjel verde
100 g unt
1 ceașcă vin alb
Sare
6 căței de usturoi
2 pulpe de iepure
Piper
Măghiran
2 cepe
1 legătură pătrunjel verde
100 g unt
1 ceașcă vin alb
Sare
6 căței de usturoi
2 pulpe de iepure
Piper
Măghiran
- Pași 1Se folosesc pulpe de iepure (care au fost afumate anterior cu cimbru)
- Pași 2Ciupercile le clătim și le punem într-o sită, pentru a se scurge apa din ele.
- Pași 3Ceapa curățată o tăiem peștișor și o punem într-o tigaie, împreună cu untul. Când începe să devină aurie, adăugăm ciupercile, sarea, piperul și vinul, le lăsăm la foc mic să fiarbă, până începe să scadă. Când sunt aproape gata, punem usturoiul,1 linguriță de măghiran și pătrunjelul tocat.
- Pași 4Între timp, punem pulpele la grătar, întorcândule pe ambele părți.
- Pași 5Când este gata grătarul, punem pe un platou alături de ciuperci.
Sfaturi în bucătărie
Servim cu un pahar de vin! :)
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac
O rețetă spectaculoasă!
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Descoperă și...