Pui umplut cu orez și ciuperci
Un preparat delicios!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1,2 - 1,5 kg pui
3 cepe mari
2 ardei grași
100 g măsline fără sâmburi
Rozmarin
Unt
200 g orez
Cimbru
Sare
Ulei
1,2 - 1,5 kg pui
3 cepe mari
2 ardei grași
100 g măsline fără sâmburi
Rozmarin
Unt
200 g orez
Cimbru
Sare
Ulei
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1,2 - 1,5 kg pui
3 cepe mari
2 ardei grași
100 g măsline fără sâmburi
Rozmarin
Unt
200 g orez
Cimbru
Sare
Ulei
1,2 - 1,5 kg pui
3 cepe mari
2 ardei grași
100 g măsline fără sâmburi
Rozmarin
Unt
200 g orez
Cimbru
Sare
Ulei
- Pași 1Puiul îl ungem cu ulei și îl condimentăm. Tăiem ceapa și ardeiul, punem untul într-o cratiță la topit, lăsăm ceapa și ardeiul câteva minute, până își schimbă culoarea. Orezul, măslinele și ciupercile se pun și ele în cratiță, potrivim cu sare și piper, cimbru și rozmarin, câte o jumătate de linguriță.
- Pași 2Puiul îl umplem și la final îl prindem cu bețe pentru frigărui (să nu cadă din el) și îl punem într -o tavă termorezistentă, cu 100 ml ulei și puțină apă.
- Pași 3Acoperim cu folie de aluminiu, încălzim cuptorul la 220 grade și îl dăm cam 50 minute, completând cu vin și apă (dacă mai este nevoie). Când este aproape gata, dăm folia la o parte și îl lăsăm să se rumenească .
- Pași 4Când devine rumen, se poate scoate. Servim cu un pahar de vin, este delicios.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Brioșe cu ciuperci și cașcaval
O rețetă pregătită de Jamila!
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Descoperă și...