Pilaf sârbesc cu ruladă de pui duo
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
1/2 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1/2 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
1 piept pui dezosat (aproximativ 500 g)
1 căpățână usturoi
3 cepe
1 ardei
900 ml. supă pui
3 foi dafin
1 pahar vin alb
50 g unt
Sare
Piper
Pătrunjel verde
1/2 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1/2 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
1 piept pui dezosat (aproximativ 500 g)
1 căpățână usturoi
3 cepe
1 ardei
900 ml. supă pui
3 foi dafin
1 pahar vin alb
50 g unt
Sare
Piper
Pătrunjel verde
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
1/2 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1/2 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
1 piept pui dezosat (aproximativ 500 g)
1 căpățână usturoi
3 cepe
1 ardei
900 ml. supă pui
3 foi dafin
1 pahar vin alb
50 g unt
Sare
Piper
Pătrunjel verde
1/2 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1/2 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
1 piept pui dezosat (aproximativ 500 g)
1 căpățână usturoi
3 cepe
1 ardei
900 ml. supă pui
3 foi dafin
1 pahar vin alb
50 g unt
Sare
Piper
Pătrunjel verde
- Pași 1O ceapă și ardeiul, tăiate mărunt, se călesc. Punem orezul, foile de dafin, sare și piper, lăsăm câteva minute la foc mic și adăugăm apoi supa de pui și 1/2 conservă morcovi Bonduelle, tăiați rondele. Acoperim cu un capac, lăsăm să fiarbă până când începe să scadă, iar orezul să-și mărească volumul, după care se va lua de pe foc.
- Pași 2O ceapă tăiată se pune la călit împreună cu ciupercile și un praf de sare. Când s-au călit, adăugăm orezul și-l dăm la cuptor cam 15 minute. Pieptul de pui se taie în 2, îl batem pe ambele părți, dăm cu sare și îl lăsăm la rece, până pregătim morcovii și spanacul.
- Pași 3Morcovii se pasează cu blenderul. Călim 1/2 ceapă și 1/2 usturoi tăiate cubulețe mici, punem și morcovii și un praf sare, puțin oregano și piper. Compoziția se pune peste o parte din pieptul de pui și se rulează. Spanacul se călește cu cealaltă jumătate de ceapă și usturoi. Punem sare și piper, iar compoziția obținută se pune pe celălalt piept de pui și rulăm. Ambele rulade se pun pe o folie de aluminiu, una lângă alta și le rulăm mai strâns. Punem la cuptor într-o tavă cu vin, 100 ml apă și puțin ulei, lăsăm la foc mic cam 35-40 minute, după care se scoate și se lasă să se răcească. Ungem cu unt când este rece și o îmbrăcăm în mixul de condimente din oregano.
Descoperă și...