Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Penne Rigate cu ciuperci și sos alb
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
400 g penne Rigate
4 linguri smântână 12% grăsime
100 g brânză de vacă
5 grăunți Usturoi
Măsline negre
Sare
Piper
Pătrunjel
Oregano
Unt
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
400 g penne Rigate
4 linguri smântână 12% grăsime
100 g brânză de vacă
5 grăunți Usturoi
Măsline negre
Sare
Piper
Pătrunjel
Oregano
Unt
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Într-o oală se pune apă la fiert cu puțină sare și puțin ulei. Când începe să clocotească, se adaugă pastele la fiert pentru 10-12 minute (în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj). Când sunt fierte, se scot în sită și se lasă la scurs până se pregătește sosul.
Pași 2
Se pregătesc ingredientele pentru sos: usturoiul se toacă mărunt, iar brânza se mărunțește.
Pași 3
Într-o tigaie se pune la încins puțin unt. Se adaugă ciupercile și se lasă la călit 2 minute, apoi se adaugă și usturoiul și se mai lasă încă 2 minute la foc mic. Peste acestea se adaugă smântâna, se amestecă și apoi se pune și brânza de vacă. Se condimentează după gust cu sare, piper și oregano.
Pași 4
Pennele se amestecă cu sosul alb cu ciuperci și se decorează cu măsline tocate mărunt și pătrunjel. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Noodles cu creveți, ciuperci felii și sp...
O rețetă spectaculoasă!
Salată cu ton și legume
Rapidă și ușor de preparat, salata cu ton și amestec mediteranean de legume poate fi servită în oric...
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.