Penne Rigate cu ciuperci și sos alb

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

400 g penne Rigate

4 linguri smântână 12% grăsime

100 g brânză de vacă

5 grăunți Usturoi

Măsline negre

Sare

Piper

Pătrunjel

Oregano

Unt
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

400 g penne Rigate

4 linguri smântână 12% grăsime

100 g brânză de vacă

5 grăunți Usturoi

Măsline negre

Sare

Piper

Pătrunjel

Oregano

Unt

Rețete făcute cu

Ciuperci feliate
  1. Pași 1
    Într-o oală se pune apă la fiert cu puțină sare și puțin ulei. Când începe să clocotească, se adaugă pastele la fiert pentru 10-12 minute (în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj). Când sunt fierte, se scot în sită și se lasă la scurs până se pregătește sosul.
  2. Pași 2
    Se pregătesc ingredientele pentru sos: usturoiul se toacă mărunt, iar brânza se mărunțește.
  3. Pași 3
    Într-o tigaie se pune la încins puțin unt. Se adaugă ciupercile și se lasă la călit 2 minute, apoi se adaugă și usturoiul și se mai lasă încă 2 minute la foc mic. Peste acestea se adaugă smântâna, se amestecă și apoi se pune și brânza de vacă. Se condimentează după gust cu sare, piper și oregano.
  4. Pași 4
    Pennele se amestecă cu sosul alb cu ciuperci și se decorează cu măsline tocate mărunt și pătrunjel. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac

    Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac

    O rețetă spectaculoasă!

  • Salată cu ton și legume

    Salată cu ton și legume

    Rapidă și ușor de preparat, salata cu ton și amestec mediteranean de legume poate fi servită în orice moment al zilei.

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.