1. >Rețete
  2. >Penne cu ciuperci și carne de pui

Penne cu ciuperci și carne de pui

O rețetă delicioasă și sănătoasă cu ciuperci, piept de pui, ardei și penne.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 borcan (140 g) Ciuperci feliate Bonduelle

300 g paste penne

300 g piept de pui

1 ardei roșu

1 roșie

4 linguri cu smântână

1 linguriță cu sare

1 vârf de piper

2 linguri cu ulei de măsline

5 frunze de pătrunjel

5 frunze de verdeață
Ingrediente pentru 4 persoane
1/2 borcan (140 g) Ciuperci feliate Bonduelle

300 g paste penne

300 g piept de pui

1 ardei roșu

1 roșie

4 linguri cu smântână

1 linguriță cu sare

1 vârf de piper

2 linguri cu ulei de măsline

5 frunze de pătrunjel

5 frunze de verdeață
  1. Pași 1
    Speli pieptul de pui, îl tai cubulețe și îl sotezi în puțin ulei, apoi adaugi ciupercile, ardeiul tăiat rondele precum și sare și piper, după gust. Adaugi un pahar de apă și lași să fiarbă.
  2. Pași 2
    Pui la fiert puțină apă cu sare și, când apa a început să fiarbă, adaugi pastele și le lași să clocotească pentru 8-10 minute. Le scurgi de apă și le adaugi peste restul compoziției. Adaugi smântână și condimentezi dacă mai este necesar. Mai ții pe foc câteva minute amestecând ușor, iar aproape de final adaug roșia (partea tare) tăiată cubulețe.
  3. Pași 3
    Ornezi cu câteva fire de pătrunjel.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.