Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Penne cu ciuperci și caracatiță
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
300 g paste (penne)
1 ceapă
4 căței usturoi
3 linguri ulei de măsline
4 buc. caracatiță
Sare
50 g unt
Piper
Busuioc
Pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
300 g paste (penne)
1 ceapă
4 căței usturoi
3 linguri ulei de măsline
4 buc. caracatiță
Sare
50 g unt
Piper
Busuioc
Pătrunjel
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Curățăm ceapa și o tăiem mărunt. La fel procedăm și cu usturoiul. Într-o tigaie încingem uleiul de măsline și adăugăm 3 linguri de apă. Sotăm ceapa și usturoiul câteva minute. Adăugăm apoi ciupercile, adăugăm sare și lăsăm să fiarbă până scade tot lichidul lăsat de ciuperci (aproximativ 10 minute). Stingem focul și adăugăm untul tăiat bucățele, busuiocul și pătrunjelul tocat mărunt. Amestecăm bine până se omogenizează.
Pași 2
Între timp fierbem pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor, apoi le scurgem de apă. Prăjim caracatița în ulei de măsline, timp de 10 - 15 minute, până se rumenește frumos.
Pași 3
Punem ciupercile și caracatița peste paste și amestecăm până se omogenizează. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...
O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...