Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Pate de vinete cu ciuperci
Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle
250 g vinete coapte
1 ceapă
4-5 felii roșii deshidratate din ulei
1 cățel de usturoi
2 linguri ulei de măsline
Sare
Piper
Pătrunjel verde
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle
250 g vinete coapte
1 ceapă
4-5 felii roșii deshidratate din ulei
1 cățel de usturoi
2 linguri ulei de măsline
Sare
Piper
Pătrunjel verde
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Tocăm ceapa fin și o punem la călit în uleiul încins. Când ceapa s-a înmuiat, adăugăm ciupercile scurse bine și clătite.
Pași 2
Lăsăm 2-3 minute la foc, apoi dăm jos. Punem compoziția într-un bol împreună cu roșiile deshidratate și o mixăm, dar nu de tot. Tocăm mărunt vinetele și amestecăm cele 2 compoziții.
Pași 3
Potrivim de sare și piper, punem usturoiul și pătrunjelul tocate fin. Omogenizăm compoziția și o servim pe pâine prăjită.
Pași 4
Dacă doriți, puteți adăuga la compoziție încă 12 linguri de ulei de măsline.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...
O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...