1. >Rețete
  2. >Păstrăv umplut cu ciuperci

Păstrăv umplut cu ciuperci

O rețetă savuroasă și sănătoasă în același timp!
Ușor
3 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

3 păstrăvi

1 ceapă

2-3 căței cu usturoi

1 legătură de pătrunjel verde

1 ardei gras roșu

3 linguri cu ulei

Sare

Rozmarin mărunțit

Orez

Piper
Ingrediente pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle

3 păstrăvi

1 ceapă

2-3 căței cu usturoi

1 legătură de pătrunjel verde

1 ardei gras roșu

3 linguri cu ulei

Sare

Rozmarin mărunțit

Orez

Piper
  1. Pași 1
    Tocăm ceapa fin și o punem la călit într-o lingură de ulei. Amestecăm ocazional.
  2. Pași 2
    Când ceapa s-a înmuiat, adăugăm usturoiul tăiat fin, lăsăm 30 de secunde, apoi adăugăm ciupercile scurse și clătite cu apă rece. Le lăsăm 2-3 minute, apoi stingem focul, adăugăm sare și piper după gust, puțin rozmarin și pătrunjelul verde tocat fin.
  3. Pași 3
    Păstrăvii îi spălăm bine, îi curățăm, le tăiem capul, coada și aripioarele, apoi îi tamponăm ușor cu un șervet . Îi presărăm cu sare și piper, atât în exterior, cât și în interior. Umplem păstrăvii cu amestecul de ciuperci și îi așezăm în tavă. Dacă mai rămân ciuperci, le așezăm lângă pești. Tăiem ardeiul gras în fâșii sau în rondele și îl așezăm deasupra. Stropim cu uleiul rămas și îi dăm la cuptor la 200 de grade până sunt gata . Îi servim cu garnitură de orez și pătrunjel verde.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Noodles cu creveți, ciuperci felii și sp...

    O rețetă spectaculoasă!

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.