Ouă pe pat de legume
O rețetă delicioasă pentru întreaga familie!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 ouă
1/2 ardei gras roșu
4 căței usturoi
300 g roșii in bulion
125 g mozarella
Sare
1 legatură mărar
1 lingură ulei de măsline
Piper
Chili
2 ouă
1/2 ardei gras roșu
4 căței usturoi
300 g roșii in bulion
125 g mozarella
Sare
1 legatură mărar
1 lingură ulei de măsline
Piper
Chili
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 ouă
1/2 ardei gras roșu
4 căței usturoi
300 g roșii in bulion
125 g mozarella
Sare
1 legatură mărar
1 lingură ulei de măsline
Piper
Chili
2 ouă
1/2 ardei gras roșu
4 căței usturoi
300 g roșii in bulion
125 g mozarella
Sare
1 legatură mărar
1 lingură ulei de măsline
Piper
Chili
- Pași 1Călim ciupercile în puțin ulei de măsline, după care adăugăm roșiile, ardeiul tăiat cubulețe, usturoiul, sarea, piperul, cilli.
- Pași 2Punem pe fundul vaselor termorezistente un strat de amestec, apoi mozarella și acoperim cu un nou strat de amestec de legume, iar la sfârșit spargem un ou în fiecare vas.
- Pași 3Condimentăm cu puțin piper și chilli deasupra.
- Pași 4Coacem la cuptorul preîncălzit la 180 C cca 15 minute, până e gata oul. Poftă bună!
Descoperă și...