Ouă pe pat de legume

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 ouă

1/2 ardei gras roșu

4 căței usturoi

300 g roșii in bulion

125 g mozarella

Sare

1 legatură mărar

1 lingură ulei de măsline

Piper

Chili
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 ouă

1/2 ardei gras roșu

4 căței usturoi

300 g roșii in bulion

125 g mozarella

Sare

1 legatură mărar

1 lingură ulei de măsline

Piper

Chili

Rețete făcute cu

Ciuperci întregi
  1. Pași 1
    Călim ciupercile în puțin ulei de măsline, după care adăugăm roșiile, ardeiul tăiat cubulețe, usturoiul, sarea, piperul, cilli.
  2. Pași 2
    Punem pe fundul vaselor termorezistente un strat de amestec, apoi mozarella și acoperim cu un nou strat de amestec de legume, iar la sfârșit spargem un ou în fiecare vas.
  3. Pași 3
    Condimentăm cu puțin piper și chilli deasupra.
  4. Pași 4
    Coacem la cuptorul preîncălzit la 180 C cca 15 minute, până e gata oul. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Brioșe cu ciuperci și cașcaval

    Brioșe cu ciuperci și cașcaval

    O rețetă pregătită de Jamila!

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac

    Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac

    O rețetă spectaculoasă!