Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Orez cu ciuperci și șnițel de soia
O rețetă simplă, dar savuroasă. Potrivită pentru perioadele de post.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
200 g soia
2 ouă
1 cană orez
4 căni apă
2 cepe
1 ardei gras
150 g morcov deshidratat
Sare
Piper
Busuioc
Pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
200 g soia
2 ouă
1 cană orez
4 căni apă
2 cepe
1 ardei gras
150 g morcov deshidratat
Sare
Piper
Busuioc
Pătrunjel
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Într-o oală se pune la fiert soia cu un praf de sare, se lasă 15 minute și se pune la scurs.
Pași 2
Între timp, se toacă ceapa, ardeiul mărunt și ciupercile feliuțe. Se pune ceapa la călit în puțin ulei, se adaugă treptat ardeiul și ciupercile, apoi se pune puțină apă, punem și morcovi deshidratați și lăsăm să se înăbușească puțin.
Pași 3
Orezul se spală, se pune și el în oală, se pun cele 4 căni de apă, se condimentează după gust, se lasă 15 minute, apoi se bagă la cuptor pentru 20 minute.
Pași 4
După ce soia sa scurs, se dă prin ouăle bătute, se prăjesc în puțin ulei și se servește alături de orez.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.