Orez cu ciuperci și șnițel de soia
O rețetă simplă, dar savuroasă. Potrivită pentru perioadele de post.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
200 g soia
2 ouă
1 cană orez
4 căni apă
2 cepe
1 ardei gras
150 g morcov deshidratat
Sare
Piper
Busuioc
Pătrunjel
200 g soia
2 ouă
1 cană orez
4 căni apă
2 cepe
1 ardei gras
150 g morcov deshidratat
Sare
Piper
Busuioc
Pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
200 g soia
2 ouă
1 cană orez
4 căni apă
2 cepe
1 ardei gras
150 g morcov deshidratat
Sare
Piper
Busuioc
Pătrunjel
200 g soia
2 ouă
1 cană orez
4 căni apă
2 cepe
1 ardei gras
150 g morcov deshidratat
Sare
Piper
Busuioc
Pătrunjel
- Pași 1Într-o oală se pune la fiert soia cu un praf de sare, se lasă 15 minute și se pune la scurs.
- Pași 2Între timp, se toacă ceapa, ardeiul mărunt și ciupercile feliuțe. Se pune ceapa la călit în puțin ulei, se adaugă treptat ardeiul și ciupercile, apoi se pune puțină apă, punem și morcovi deshidratați și lăsăm să se înăbușească puțin.
- Pași 3Orezul se spală, se pune și el în oală, se pun cele 4 căni de apă, se condimentează după gust, se lasă 15 minute, apoi se bagă la cuptor pentru 20 minute.
- Pași 4După ce soia sa scurs, se dă prin ouăle bătute, se prăjesc în puțin ulei și se servește alături de orez.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Descoperă și...