Mușchiuleț de porc umplut

Descoperă o rețetă delicioasă!
Mediu
2 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 muschiuleți de porc

200 g mozzarella

Câteva frunze spanac baby

3 ardei copți

Albușul de la 1 ou

Ulei

Sare

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 muschiuleți de porc

200 g mozzarella

Câteva frunze spanac baby

3 ardei copți

Albușul de la 1 ou

Ulei

Sare

Piper

Rețete făcute cu

Ciuperci întregi
  1. Pași 1
    Mușchiuleții de porc se crestează pe jumătate și se bat puțin.
  2. Pași 2
    Se condimentează cu sare și piper.
  3. Pași 3
    Ciupercile se călesc în puțin ulei și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit, apoi se amestecă cu albușul bătut.
  4. Pași 4
    Peste mușchiuleți se pune un strat de felii de mozzarella, un strat de frunze de spanac baby, unul de ciuperci, iar la final felii de ardei copt.
  5. Pași 5
    Carnea se rulează și se prinde cu scobitori sau se leagă cu sfoară.
  6. Pași 6
    Se condimentează mușchiuleții cu sare și piper, și se dau la cuptorul preîncălzit la 220 gr C pentru aproximativ 3040 de minute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

    Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

    Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle

  • Lasagna rulată cu ciuperci și brânză

    Lasagna rulată cu ciuperci și brânză

    Dacă vă place lasagna, atunci această rețetă își va face locul în bucătăria ta. Rulourile de lasagna cu ciuperci, o alegere ideală pentru cina cu cei dragi.

  • Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate și rucola

    Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate și rucola

    O rețetă delicioasă, sățioasă și ușor de preparat: un risotto fresh cu ciuperci.