Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Mâncare de fasole albă cu ciolan
Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă cu o rețetă tradițională, bogată în fibre și proteine, pentru o dietă echilibrată.
Ușor
2 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
800 g Fasole albă Bonduelle
500 g ciolan afumat
400 g roșii în conservă
1 ardei roșu
1 ceapă albă
rozmarin
ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
800 g Fasole albă Bonduelle
500 g ciolan afumat
400 g roșii în conservă
1 ardei roșu
1 ceapă albă
rozmarin
ulei
sare
piper
Rețete făcute cu
Fasole albă boabe
Pași 1
Calim ceapa și ardeiul.
Pași 2
Când legumele s-au înmuiat, adăugăm roșiile în conservă.
Pași 3
Adăugăm fasolea. Condimentăm cu rozmarin, sare și piper.
Pași 4
Feliem ciolanul afumat și îl rumenim pe grătarul în care am adăugat în prealabil câteva picături de ulei.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...
Somon cu legume și orez
Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somo...