1. >Rețete
  2. >Mâncare de fasole albă cu ciolan

Mâncare de fasole albă cu ciolan

Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă cu o rețetă tradițională, bogată în fibre și proteine, pentru o dietă echilibrată.
Ușor
2 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
800 g Fasole albă Bonduelle

500 g ciolan afumat

400 g roșii în conservă

1 ardei roșu

1 ceapă albă

rozmarin

ulei

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
800 g Fasole albă Bonduelle

500 g ciolan afumat

400 g roșii în conservă

1 ardei roșu

1 ceapă albă

rozmarin

ulei

sare

piper
  1. Pași 1
    Calim ceapa și ardeiul.
  2. Pași 2
    Când legumele s-au înmuiat, adăugăm roșiile în conservă.
  3. Pași 3
    Adăugăm fasolea. Condimentăm cu rozmarin, sare și piper.
  4. Pași 4
    Feliem ciolanul afumat și îl rumenim pe grătarul în care am adăugat în prealabil câteva picături de ulei.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...

  • Somon cu legume și orez

    Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somo...