Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
50 g unt
Murături țărănești
Piper fin
1 piept de pui
1 ceapă roșie
Susan
Mac
Roșii cherry
Sare
50 g unt
Murături țărănești
Piper fin
1 piept de pui
1 ceapă roșie
Susan
Mac
Roșii cherry
Sare
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
50 g unt
Murături țărănești
Piper fin
1 piept de pui
1 ceapă roșie
Susan
Mac
Roșii cherry
Sare
50 g unt
Murături țărănești
Piper fin
1 piept de pui
1 ceapă roșie
Susan
Mac
Roșii cherry
Sare
- Pași 1Păstăile se pun într-o oală, să dea în clocot câteva minute, cu sare.
- Pași 2Untul se pune într-o tigaie pe foc, punând păstăile și piperul. Le lăsăm la fac potrivit câteva minute, apoi le luăm și le punem într-o farfurie.
- Pași 3Ceapa se pune la fel în tigaia cu unt, se trage și ea la tigaie. Roșiile cherry la fel și începem să le aranjam pe farfurie.
- Pași 4Luăm o formă rotundă și începem cu ceapa, păstăile și roșiile cherry. Când avem grătarul gata, îl tăvălim prin susan și mac (am ales varianta la fiecare capăt). Servim cu murături (am ales gogoșari).
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Fasole verde cu mărar și usturoi
O retetă ușor de făcut și delicioasă!
Fasole galbenă cu ceapă și lămâie
O retetă ușor de făcut și delicioasă!
Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Descoperă și...