Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Inimi de palmieri cu ciuperci
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 cutie Inimi de palmier
1 ou
Făină
Sare
2 linguri ulei de măsline
Pesmet
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 cutie Inimi de palmier
1 ou
Făină
Sare
2 linguri ulei de măsline
Pesmet
Piper
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Se scot inimile de palmier din conservă, le scoatem inima, rezultatul având înfățișarea unui os căruia i s-a scos măduva.
Pași 2
Ciupercile se taie și se călesc în 1-2 linguri de ulei de măsline, timp de 5 minute.
Pași 3
Se umple tuburile de inimi de palmier cu compoziția de ciuperci. Tuburile se trec prin făină, ou și pesmet și se prăjesc întâi câte 5 secunde pe fiecare capăt, până se fac auriu închis, după care se rotesc cam 10 secunde și pe părți.
Pași 4
Se servesc inimile de palmier calde, împreună cu restul de ciuperci călite. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Brioșe cu ciuperci și cașcaval
O rețetă pregătită de Jamila!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.