Inimi de palmieri cu ciuperci

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

1 cutie Inimi de palmier

1 ou

Făină

Sare

2 linguri ulei de măsline

Pesmet

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

1 cutie Inimi de palmier

1 ou

Făină

Sare

2 linguri ulei de măsline

Pesmet

Piper
  1. Pași 1
    Se scot inimile de palmier din conservă, le scoatem inima, rezultatul având înfățișarea unui os căruia i s-a scos măduva.
  2. Pași 2
    Ciupercile se taie și se călesc în 1-2 linguri de ulei de măsline, timp de 5 minute.
  3. Pași 3
    Se umple tuburile de inimi de palmier cu compoziția de ciuperci. Tuburile se trec prin făină, ou și pesmet și se prăjesc întâi câte 5 secunde pe fiecare capăt, până se fac auriu închis, după care se rotesc cam 10 secunde și pe părți.
  4. Pași 4
    Se servesc inimile de palmier calde, împreună cu restul de ciuperci călite. Poftă bună!