1. >Rețete
  2. >Gustare festivă de fasole roșie

Gustare festivă de fasole roșie

Acest minunat aperitiv rece decorează orice masă festivă! Se servește cu tortila sau pită proaspătă.
Mediu
5 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (800 g) Fasole roșie boabe Bonduelle

2 buc. ceapă

3 căței de usturoi

100 g nuci

1 legătură pătrunjel

1 legătură coriandru

1 lingură oțet de vin

4 linguri ulei de gătit

1 mână de semințe de rodie

1 linguriță hamei

Sare după gust

Piper după gust
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (800 g) Fasole roșie boabe Bonduelle

2 buc. ceapă

3 căței de usturoi

100 g nuci

1 legătură pătrunjel

1 legătură coriandru

1 lingură oțet de vin

4 linguri ulei de gătit

1 mână de semințe de rodie

1 linguriță hamei

Sare după gust

Piper după gust
  1. Pași 1
    Se curăță ceapa, se taie în sferturi, și se toacă foarte fin. Se curăță și se pisează usturoiul.
  2. Pași 2
    Se pune verdeața cu usturoiul într-un mojar, se adaugă sare și piper, se zdrobește până se omogenizează.
  3. Pași 3
    Fasolea se lasă într-o strecurătoare așezată pe un castron până când se scurge tot sosul, care se păstrează.
  4. Pași 4
    Se adaugă verdeața cu usturoiul pisat cu ceapa călită, oțet și nuci, și 23 linguri de sos din conserva de fasole.
  5. Pași 5
    Se lasă să stea timp de 20 – 30 minute, se decorează cu jumătăți de nuci și semințele de rodie. Este gata!
Sfaturi în bucătărie
Acest minunat aperitiv rece decorează orice masă festivă! Se servește cu tortila sau pită proaspătă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Roșii umplute cu orez și fasole roșie

    O masă tradițională reinterpretată.

  • Supă minestrone cu spanac

    O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac

  • Tacos cu porumb și fasole roșie

    Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat ...