1. >Rețete
  2. >Frittata cu ciuperci

Frittata cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
150 g Ciuperci întregi Bonduelle

2 ouă

1 ceapă mică

1/2 ardei roșu

1 lingură iaurt gras 10%

20 g unt

1 lingură ulei

100 g cașcaval

1 roșie

Sare

Pătrunjel verde

1 lingură ulei cu aromă de trufe

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
150 g Ciuperci întregi Bonduelle

2 ouă

1 ceapă mică

1/2 ardei roșu

1 lingură iaurt gras 10%

20 g unt

1 lingură ulei

100 g cașcaval

1 roșie

Sare

Pătrunjel verde

1 lingură ulei cu aromă de trufe

Piper
  1. Pași 1
    Curățăm ceapa și o tăiem solzișori. Ardeiul se taie felii subțiri.
  2. Pași 2
    Ciupercile le tăiem felii (lăsăm 4-5 bucăți deoparte). Într-o tigaie, punem untul și uleiul la încins, după care adăugăm ceapa. Când ceapa s-a înmuiat, adăugăm ardeiul, după 2-3 minute, adăugăm și ciupercile tăiate felii.
  3. Pași 3
    Mai călim 5 minute, după care dăm tigaia la o parte pentru a se răci legumele.
  4. Pași 4
    Ungem o formă termorezistentă cu unt, punem ciupercile, peste ele turnăm cele două ouă bătute cu iaurt, sare și piper. Deasupra punem cașcaval ras, ornăm cu felii de roșii și jumătăți de ciuperci (cele lăsate deoparte), se presară pătrunjel verde și se dă la cuptorul preîncălzit pentru 15 minute. După ce sa copt, se stropește cu ulei cu aromă de trufe.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!

  • Brioșe cu ciuperci și cașcaval

    O rețetă pregătită de Jamila!