Frittata cu calamar și broccoli
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
2 calamari proaspeți
1 conopidă
150 g ricotta
150 g brânză feta
2 ouă
150 g smântână
30 g unt
Sare
Piper
2 calamari proaspeți
1 conopidă
150 g ricotta
150 g brânză feta
2 ouă
150 g smântână
30 g unt
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
2 calamari proaspeți
1 conopidă
150 g ricotta
150 g brânză feta
2 ouă
150 g smântână
30 g unt
Sare
Piper
2 calamari proaspeți
1 conopidă
150 g ricotta
150 g brânză feta
2 ouă
150 g smântână
30 g unt
Sare
Piper
- Pași 1Încingeți cuptorul la 200 grade Celsius. Se curăță calmarul și se taie felii subțiri.
- Pași 2Se călește în 3-4 linguri de ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
- Pași 3Se unge un vas termorezistent cu puțin unt și se pune în el conopida, broccoli, calamarul, brânza feta și ricotta.
- Pași 4Întrun bol, bateți ouăle împreună cu smântâna, un praf de sare și un pic de piper măcinat.
- Pași 5Se toarnă compoziția peste calamari și legume și se bagă la cuptor timp de 40 de minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Broccoli gratinat cu mozzarella gourmet și sos bechamel
O rețetă vegetariană ușor de pregătit, delicioasă și numai bună de savurat în zilele răcoroase
Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Descoperă și...