Fasole verde cu usturoi
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole verde pastai Bonduelle
250 g roșii
1 ceapă
6 căței usturoi
50 ml. ulei
30 g pesmet
Sare
Piper
Boia
Pătrunjel
250 g roșii
1 ceapă
6 căței usturoi
50 ml. ulei
30 g pesmet
Sare
Piper
Boia
Pătrunjel
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole verde pastai Bonduelle
250 g roșii
1 ceapă
6 căței usturoi
50 ml. ulei
30 g pesmet
Sare
Piper
Boia
Pătrunjel
250 g roșii
1 ceapă
6 căței usturoi
50 ml. ulei
30 g pesmet
Sare
Piper
Boia
Pătrunjel
- Pași 1Fasolea verde se trece sub un jet de apă rece și se pune la scurs. Ceapa se taie mărunt, se călește în ulei circa 2 minute, după care se adaugă usturoiul tocat mărunt și apoi fasolea, cu care se amestecă.
- Pași 2Într-un vas termorezistent se așază jumatate din cantitatea de fasole, peste aceasta se pune jumătate din cantitatea de roșii tăiate în felii de 2 cm. grosime. Se presară peste, jumătate din cantitatea de pesmet, pătrunjel și un vârf cu sare, urmând așezarea cu restul de fasole, roșii și toate celelalte. La final se condimentează cu piper și boia și se stropește cu o lingură de ulei.
- Pași 3Se introduce vasul la cuptor pentru circa 20 de minute, ca să fiarbă roșiile și să se formeze sosul.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Descoperă și...