Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Fasole cu calamari
Un preparat delicios pentru întreaga familie!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
240 g Fasole albă boabe Bonduelle
400 g calmari
250 g roșii cherry
3 căței usturoi
6 linguri ulei de măsline
2 linguri zeamă de lămâie
1/2 lingură sare
1/2 lingură piper
Ingrediente pentru 2 persoane
240 g Fasole albă boabe Bonduelle
400 g calmari
250 g roșii cherry
3 căței usturoi
6 linguri ulei de măsline
2 linguri zeamă de lămâie
1/2 lingură sare
1/2 lingură piper
Rețete făcute cu
Fasole albă boabe
Pași 1
Se spală roșiile și se taie în jumătăți. Se scoate ochiul central și osciorul din gluga calmarilor, se spală și se pun puțin la macerat cu sare, piper și zeamă de lămâie.
Pași 2
Se călește usturoiul cu rozmarinul și roșiile timp de 5 minute, în jumătate din cantitatea de ulei, până când roșiile se înmoaie și se rumenesc. Se adaugă calmarii și se mai lasă pe foc încă 2 minute.
Pași 3
Se scurge lichidul lăsat de calmari, dacă este prea mult. Se adaugă și fasolea, se asezonează cu sare și piper, se dă focul la minim și se mai lasă 2 minute, amestecând din când în când. Preparatul se servește cald, stropit din belșug cu ulei de măsline.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
Salată ușurică de primăvară
O rețetă extrem de delicioasă!
Somon la cuptor cu mix de fasole
O combinație sănătoasă și gustoasă de fasole verde și galbenă cu somon și sos pesto! Un preparat ide...