Doradă la grătar cu frigărui de ciuperci și roșii cherry
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
1 persoană
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 1 persoană
200 g Ciuperci întregi Bonduelle
100 g roșii cherry
2 felii lămâie
2 bețe frigăruie
20 ml. ulei de măsline
200 g doradă
1/2 legătură pătrunjel
1/2 legătură verdeață
100 g roșii cherry
2 felii lămâie
2 bețe frigăruie
20 ml. ulei de măsline
200 g doradă
1/2 legătură pătrunjel
1/2 legătură verdeață
Ingrediente pentru 1 persoană
200 g Ciuperci întregi Bonduelle
100 g roșii cherry
2 felii lămâie
2 bețe frigăruie
20 ml. ulei de măsline
200 g doradă
1/2 legătură pătrunjel
1/2 legătură verdeață
100 g roșii cherry
2 felii lămâie
2 bețe frigăruie
20 ml. ulei de măsline
200 g doradă
1/2 legătură pătrunjel
1/2 legătură verdeață
- Pași 1Pentru început am eviscerat peștele, l-am spălat, l-am dat cu sare și piper. Se prepară frigăruile din ciuperci, roșii cherry, ulei de măsline, sare și piper.
- Pași 2Se pun pe grătar împreună cu peștele, la un foc mediu. Atât peștele, cât și frigăruile se întorc la interval de 3 minute, de pe o parte pe alta. Dacă peștele este mai mare, se întoarce după 6 minute.
- Pași 3Când peștele este gata, se servește într-o farfurie întinsă, cu 2 felii de lămâie și cele 2 frigărui puse deasupra. Se presară pătrunjel tocat pe deasupra. Poftă mare!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Brioșe cu ciuperci și cașcaval
O rețetă pregătită de Jamila!
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Descoperă și...