1. >Rețete
  2. >Doradă la grătar cu frigărui de ciuperci și roșii cherry

Doradă la grătar cu frigărui de ciuperci și roșii cherry

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
1 persoană
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 1 persoană
200 g Ciuperci întregi Bonduelle

100 g roșii cherry

2 felii lămâie

2 bețe frigăruie

20 ml. ulei de măsline

200 g doradă

1/2 legătură pătrunjel

1/2 legătură verdeață
Ingrediente pentru 1 persoană
200 g Ciuperci întregi Bonduelle

100 g roșii cherry

2 felii lămâie

2 bețe frigăruie

20 ml. ulei de măsline

200 g doradă

1/2 legătură pătrunjel

1/2 legătură verdeață
  1. Pași 1
    Pentru început am eviscerat peștele, l-am spălat, l-am dat cu sare și piper. Se prepară frigăruile din ciuperci, roșii cherry, ulei de măsline, sare și piper.
  2. Pași 2
    Se pun pe grătar împreună cu peștele, la un foc mediu. Atât peștele, cât și frigăruile se întorc la interval de 3 minute, de pe o parte pe alta. Dacă peștele este mai mare, se întoarce după 6 minute.
  3. Pași 3
    Când peștele este gata, se servește într-o farfurie întinsă, cu 2 felii de lămâie și cele 2 frigărui puse deasupra. Se presară pătrunjel tocat pe deasupra. Poftă mare!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Brioșe cu ciuperci și cașcaval

    O rețetă pregătită de Jamila!

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.