Cartofi umpluți

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 căni Broccoli VAPEUR Bonduelle

2 căni Ciuperci feliate Bonduelle

4 cartofi mari

1/2 cană lapte

1 lingură unt

2 linguri ceapă verde

1 lingură pătrunjel

2 linguri parmezan
Ingrediente pentru 4 persoane
2 căni Broccoli VAPEUR Bonduelle

2 căni Ciuperci feliate Bonduelle

4 cartofi mari

1/2 cană lapte

1 lingură unt

2 linguri ceapă verde

1 lingură pătrunjel

2 linguri parmezan

Rețete făcute cu

Ciuperci feliate
  1. Pași 1
    Încălzim cuptorul la 190 de grade Celsius. Înțepăm fiecare cartofi cu furculița, de câteva ori și îi punem într-o tavă și îi băgăm la cuptor pentru aproximativ 10 minute sau până când furculița intră ușor. După ce sunt gata cartofii, îi scoatem și îi tăiem pe jumătate.
  2. Pași 2
    Scobim cu o lingură și scoatem miezul, astfel încât să rămână pentru a susține umplutura.
  3. Pași 3
    Amestecăm miezul cu lapte, unt, sare și piper până se omogenizează și adăugăm ciupercile, broccoli, ceapa verde și pătrunjelul, iar apoi amestecăm din nou.
  4. Pași 4
    Umplem fiecare jumătate de cartof cu compoziția de legume și presărăm parmezan și băgăm la cuptor pentru 20 minute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Supă vegană

    Supă vegană

    O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.