1. >Rețete
  2. >Aperitiv festiv

Aperitiv festiv

Un aperitiv spectaculos, care face deliciul oricărei mese de sărbătoare și nu numai.
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci feliate Bonduelle

2 sfecle roșii

500 g piept de pui

300 g maioneză

250 g cașcaval tare
Ingrediente pentru 5 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci feliate Bonduelle

2 sfecle roșii

500 g piept de pui

300 g maioneză

250 g cașcaval tare
  1. Pași 1
    Sfecla roșie, coaptă mai din timp, se curăță de coajă, se dă prin răzătoarea mare și se așează în strat de un deget, 1/2 din cantitate într-un vas dreptunghiular de sticlă. Peste acest strat se pune 1/2 din cantitatea de piept de pui, tocat cubulețe mici.
  2. Pași 2
    Următorul strat va fi din ciuperci feliate Bonduelle, pe care le-am scurs de apă și le-am uscat în prosop de hârtie. Se întinde peste ciuperci un strat de maioneză. Peste maioneza, rad 125 g de cașcaval.
  3. Pași 3
    Se reiau operațiunile de mai sus încă o dată, deci fiecare ingredient va apărea de două ori în vas. Se ornează după imaginație.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă