Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Aperitiv colorat
Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
170 g Ciuperci întregi Bonduelle
300 g carne tocată
150 ml. iaurt
100 ml. smântână
5 ouă
2 linguri făină
2 cepe
4 linguri ulei
1 legătură pătrunjel, verdeață
Sare
Piper
Boia
Nucșoară
Cimbru
Ingrediente pentru 5 persoane
170 g Ciuperci întregi Bonduelle
300 g carne tocată
150 ml. iaurt
100 ml. smântână
5 ouă
2 linguri făină
2 cepe
4 linguri ulei
1 legătură pătrunjel, verdeață
Sare
Piper
Boia
Nucșoară
Cimbru
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Ardeii copți îi așezăm într-un vas uns cu unt și tapetat cu pesmet. Ceapa se taie mărunt și se călește câteva minute, apoi se adaugă carnea tocată și se mai ține totul pe foc 7-8 minute.
Pași 2
Se dă cratița la o parte de pe foc, se adaugă ciupercuțele tăiate și se amestecă cu carnea. Se lasă la răcit.
Pași 3
Când compoziția e rece, se condimentează cu sare și piper, se adaugă verdeața tocată, oul și se amestecă. Compoziția obținută se pune peste ardei. Ouăle rămase se bat cu iaurtul și smântâna.
Pași 4
Se adaugă făina, sarea, cimbrul, nucșoara și se toarnă deasupra compoziției cu ciuperci Bonduelle. Se dă la cuptorul încins 35 de minute. Rece, se răstoarnă pe un platou.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.