1. >Rețete
  2. >Aperitiv colorat

Aperitiv colorat

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
170 g Ciuperci întregi Bonduelle

300 g carne tocată

150 ml. iaurt

100 ml. smântână

5 ouă

2 linguri făină

2 cepe

4 linguri ulei

1 legătură pătrunjel, verdeață

Sare

Piper

Boia

Nucșoară

Cimbru
Ingrediente pentru 5 persoane
170 g Ciuperci întregi Bonduelle

300 g carne tocată

150 ml. iaurt

100 ml. smântână

5 ouă

2 linguri făină

2 cepe

4 linguri ulei

1 legătură pătrunjel, verdeață

Sare

Piper

Boia

Nucșoară

Cimbru
  1. Pași 1
    Ardeii copți îi așezăm într-un vas uns cu unt și tapetat cu pesmet. Ceapa se taie mărunt și se călește câteva minute, apoi se adaugă carnea tocată și se mai ține totul pe foc 7-8 minute.
  2. Pași 2
    Se dă cratița la o parte de pe foc, se adaugă ciupercuțele tăiate și se amestecă cu carnea. Se lasă la răcit.
  3. Pași 3
    Când compoziția e rece, se condimentează cu sare și piper, se adaugă verdeața tocată, oul și se amestecă. Compoziția obținută se pune peste ardei. Ouăle rămase se bat cu iaurtul și smântâna.
  4. Pași 4
    Se adaugă făina, sarea, cimbrul, nucșoara și se toarnă deasupra compoziției cu ciuperci Bonduelle. Se dă la cuptorul încins 35 de minute. Rece, se răstoarnă pe un platou.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.