Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Antricot de vițel la grătar cu ciuperci, broccoli și morcov copt
Antricot de vițel la grătar cu ciuperci, brocoli și morcov copt. Mircea Razvan Oprea
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
4 morcovi medii
50 ml. pastă de tomate
1 linguriță rasă sare
Piper
Rozmarin
1 linguriță zahăr
1 cățel usturoi
1 kg făina
650 ml. apă călduță
4 linguri ulei de măsline
14 g drojdie uscată
Șuncă
Mozzarela
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
4 morcovi medii
50 ml. pastă de tomate
1 linguriță rasă sare
Piper
Rozmarin
1 linguriță zahăr
1 cățel usturoi
1 kg făina
650 ml. apă călduță
4 linguri ulei de măsline
14 g drojdie uscată
Șuncă
Mozzarela
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Broccoli VAPEUR
Pași 1
Se curăță morcovii, se taie bastonașe, se amestecă cu o crenguță de rozmarin, 10 ml ulei de măsline și o linguriță de zahăr. Se pun la cuptor timp de 15 minute. Se opărește broccolii, se scurg, se pun într-o tigaie împreună cu uleiul de măsline, usturoiul și ciupercile.
Pași 2
Între timp se ia antricotul de vițel, se pune pe un grătar timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Se scoate, se taie fideluță, se condimentează cu sare și piper și se amestecă cu legumele.
Pași 3
Când morcovul este gata se așează pe o farfurie și deasupra se montează amestecul de legume și antricotul de vițel. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Broccoli gratinat cu mozzarella gourmet ...
O rețetă vegetariană ușor de pregătit, delicioasă și numai bună de savurat în zilele răcoroase
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!