1. >Rețete
  2. >Vită cu morcovi și susan

Vită cu morcovi și susan

Vită cu morcovi, suc de portocale și susan. Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

1 kg spată de vită

1 căpățână usturoi

2 portocale

1 cub supă de vită

Cimbru

4 linguri susan

50 g unt

4 linguri ulei de arahide

Tarhon

Sare

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

1 kg spată de vită

1 căpățână usturoi

2 portocale

1 cub supă de vită

Cimbru

4 linguri susan

50 g unt

4 linguri ulei de arahide

Tarhon

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Se pune la fiert 500 ml apă. Se pune cubul de vită și se lasă să se dizolve. Se storc portocalele, apoi se tăvălește carnea prin semințele de susan. Se încălzește uleiul într-o tigaie și se rumenește carnea pe toate părțile, apoi se stropește cu sucul de portocale.
  2. Pași 2
    Se lasă să scadă puțin, la foc iute, apoi se adaugă morcovii și căpățâna de usturoi, necurățată, crestată în două. Se toarnă supa de vită, se condimentează cu sare și piper, cimbru și tarhon și se amestecă bine.
  3. Pași 3
    Se acoperă și se lasă să fiarbă 3 ore, la foc mic, amestecând din când în când. Se servește carnea de vită cu morcovii pe un platou. Se servește caldă, alături de un pahar de vin roșu. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!

  • Salată cu fasole verde, conopidă, morcov...

    O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!

  • Supă Minestrone cu dovleac

    O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.