Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Tartă cu spanac și ciuperci
Tartă cu blat de spanac și umplutură de brânză cu ciuperci.
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
200 g brânză feta
200 g brânză de vaci
1 legătură de mărar
6 ouă
3 linguri de ulei
3 linguri de smântână
6 linguri de făină
6 linguri de spanac
1 pliculeț de praf de copt
Sare
Pătrunjel
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
200 g brânză feta
200 g brânză de vaci
1 legătură de mărar
6 ouă
3 linguri de ulei
3 linguri de smântână
6 linguri de făină
6 linguri de spanac
1 pliculeț de praf de copt
Sare
Pătrunjel
Rețete făcute cu
Spanac tocat
Ciuperci întregi
Pași 1
Se face o cocă din 6 ouă, smântâna, făină, spanac, ulei și un praf de copt. Se fac 3 blaturi subțiri și se pune un blat într-o tavă de tartă.
Pași 2
Se taie mărunt ciupercile. Se pregătește umplutura, amestecând brânza feta cu brânza de vaci, ciupercile tăiate mărunt, mărarul și pătrunjelul. Se pune sare după gust.
Pași 3
Se împarte compoziția în două. Jumătate se pune peste primul blat de cocă. Se pune apoi peste umplutură un blat de cocă și se repetă operațiunea încă o dată (blat, umplutură, blat, umplutură, blat).
Pași 4
Se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 2025 de minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Plăcintă de spanac
O rețetă delicioasă
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...