Tartă cu legume
Rețetă aspectuoasă, plină de vitamine, ideală atât pentru o masă de prânz, cât și pentru pachet.
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
150 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
150 g Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
100 g smântână
1/2 linguriță sare
1/4 linguriță piper
400 g făină
2 gălbenușuri
250 g mezeluri
150 g telemea
2 ouă
1 ceapă
100 g unt
10 bucăți varză de Bruxelles
150 g Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
100 g smântână
1/2 linguriță sare
1/4 linguriță piper
400 g făină
2 gălbenușuri
250 g mezeluri
150 g telemea
2 ouă
1 ceapă
100 g unt
10 bucăți varză de Bruxelles
Ingrediente pentru 5 persoane
150 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
150 g Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
100 g smântână
1/2 linguriță sare
1/4 linguriță piper
400 g făină
2 gălbenușuri
250 g mezeluri
150 g telemea
2 ouă
1 ceapă
100 g unt
10 bucăți varză de Bruxelles
150 g Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
100 g smântână
1/2 linguriță sare
1/4 linguriță piper
400 g făină
2 gălbenușuri
250 g mezeluri
150 g telemea
2 ouă
1 ceapă
100 g unt
10 bucăți varză de Bruxelles
- Pași 1Se prepară aluatul, amestecând făina, smântâna, untul tăiat cuburi, sarea și gălbenușurile. Aluatul trebuie să fie elastic și ușor de prelucrat. Se înfășoară cu folie și se dă la rece 20 minute.
- Pași 2Ceapa se călește câteva minute, apoi se adaugă legumele. Se picură puțină apă, se acoperă și se lasă să se înăbușe 10 minute.
- Pași 3Se adăugă brânza rasă și ouăle bătute ușor. Se potrivește de sare și piper.
- Pași 4Din aluat, cca 2/3 se întinde întro foaie de 0,5 cm grosime și se îmbracă forma de tartă. Se toarnă umplutura de legume și se uniformizează. Restul de aluat se întinde întro foaie și se decupează inimioare din cocă. Se ung marginile aluatului cu puțină apă sau ou și se așează inimioarele în cercuri concentrice.
- Pași 5Se dă forma la cuptor unde se coace la foc mediu până se rumenește frumos.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Descoperă și...