Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Tartă cu broccoli și porumb Bonduelle
O rețetă gustoasă și sănătoasă.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
4 linguri ulei
5 ouă de găină întregi
250 g făină albă
120 g iaurt
100 g varză de Bruxeilles
120 g cașcaval
10 g drojdie uscată
100 ml apă călduță
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
4 linguri ulei
5 ouă de găină întregi
250 g făină albă
120 g iaurt
100 g varză de Bruxeilles
120 g cașcaval
10 g drojdie uscată
100 ml apă călduță
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Broccoli VAPEUR
Pași 1
Aluatul: se face un aluat consistent din făină, 1 ou, iaurt, drojdie și apă călduță.
Pași 2
Umplutura: se opărește broccoli și varza de Bruxelles, se toacă în bucăți mici, se amestecă cu porumbul.
Pași 3
După ce se întinde foaia din aluat în tavă, se pune umplutura de legume, peste care se toarnă 4 ouă bătute bine, împreună cu cașcavalul ras.
Pași 4
Se uniformizează și se dă la copt 40 minute la foc potrivit.
Sfaturi în bucătărie
După ce s-a copt, se poate servi caldă sau rece, este la fel de gustoasă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...
Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolo...
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...