Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Somon cu surprize
Este o rețetă cu adevărate surprize!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 linguri Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine Bonduelle
200 g ricotta
200 g somon afumat
4 linguri semințe de pin
1 legătură ceapă verde
Sare de mare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
2 linguri Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine Bonduelle
200 g ricotta
200 g somon afumat
4 linguri semințe de pin
1 legătură ceapă verde
Sare de mare
Piper
Pași 1
Îmbrăcam pereții și fundul a 4 forme de brioșe individuale sau vase ramekin cu somon.
Pași 2
Amestecăm ricotta cu fasolea, ceapa verde, sarea și piperul.
Pași 3
Punem o lingură de semințe de pin în fiecare formă. Umplem cu compoziția de ricotta și închidem cu o felie de somon.
Pași 4
Băgăm la frigider o oră, iar înainte de servire scoatem cu grijă din formă și le așezăm pe farfurii.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...