Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată de varză cu brânză și ciuperci
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle
400 g varză
200 g brânză
1/2 ceapă
1/2 lămâie
Roșii cherry
30 ml. ulei de măsline
Pătrunjel
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle
400 g varză
200 g brânză
1/2 ceapă
1/2 lămâie
Roșii cherry
30 ml. ulei de măsline
Pătrunjel
Sare
Piper
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Varza se curăță și se taie fideluță, ciupercile și ceapa se taie felii subțiri, iar brânza se taie în cuburi mici.
Pași 2
Într-un vas, varza se amestecă cu un praf de sare, se freacă până începe să se înmoaie. Ciupercile și ceapa se călesc puțin în ulei de măsline, apoi se adaugă peste varză și se pune puțin piper.
Pași 3
Apoi se adaugă cubulețele de brânză, roșiile tăiate feliuțe și pătrunjelul tocat mărunt, se stropește cu zeama de lămâie și cu ulei de măsline și se amestecă totul ușor, de jos în sus.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Brioșe cu ciuperci și cașcaval
O rețetă pregătită de Jamila!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...
Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...
O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!