Pieptul de pui se bate ca pentru șnițel, iar pe fiecare bucată se pune câte un bastonaș de brânză albastră.
Pași 2
Se formează rulourile care se pun în folie de aluminiu.
Pași 3
Rulourile se pun la fiert în apă simplă,10 minute, din momentul în care a început sa fiarbă.
Pași 4
Morcovii se trec pe sub jet de apă și se pun la prăjit în ulei, împreună cu usturoiul . Se întorc ușor pe toate părțile, până încep să capete culoare. Se adaugă sucul de mere și sosul de soia și se mai prăjesc 5 minute până scade sucul și morcovii devin arămii.
Pași 5
Se așează pe farfurie alături de rulouri, se decorează cu frunze de rucola și se presară cu parmezan ras. Sarea și piperul sunt opționale.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Rulouri de vinete umplute cu legume Roya...
O rețetă delicioasă și aromată pentru ocazii speciale!