Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Șnițel de pui cu morcovi tineri
Savoare în farfurie!
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g morcovi tineri Bonduelle
300 g piept de pui
150 g iaurt grecesc
100 g pesmet
200 ml ulei
10 ml ulei măsline
80 g făină
50 g feta
unt
10 g parmezan
2 ouă
1 lime
frunze de busuioc
frunze de mentă
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g morcovi tineri Bonduelle
300 g piept de pui
150 g iaurt grecesc
100 g pesmet
200 ml ulei
10 ml ulei măsline
80 g făină
50 g feta
unt
10 g parmezan
2 ouă
1 lime
frunze de busuioc
frunze de mentă
sare
piper
Pași 1
Facem sosul pentru șnițel din feta, iaurt, ulei de măsline, mentă și busuioc, date printr-un blender.
Pași 2
Tăiem bucata de piept de pui în 2, batem cu ciocanul de șnițel, condimentăm și dăm prin făină, ou bătut și pesmet Panko amestecat cu parmezan. Încingem uleiul într-o tigaie și adăugăm șnițelele, prăjindu-le până capătă o culoare rumenă.
Pași 3
Scurgem de lichid morcovii tineri și apoi îi călim în puțin unt și ulei de măsline, sare și piper. Adăugăm lime dată prin răzătoare și îi stoarcem sucul. Pentru aromă, adăugăm câteva frunze de mentă, sare și piper.
Sfaturi în bucătărie
Șnițelele le putem pune la cuptor la 220 de grade, timp de 20 de minute, după ce au fost date prin pesmet și cu puțin ulei.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă
Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.
Orez în stil spaniol cu chorizo și pui
Bucătăria mexicană, plină de culoare și savoare, vine acum și în casa ta prin intermediul mixului Sp...
Cotlet de berbecuț cu legume provensal
Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un c...