Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ruladă de pui cu spanac
Ruladă de pui cu spanac pe un blat de ciuperci cu mandarine.
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
400 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
700 g piept de pui
5 felii mozzarella
4 căței usturoi
2 mandarine
2 ouă
60 g unt
250 ml. supă de legume
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
400 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
700 g piept de pui
5 felii mozzarella
4 căței usturoi
2 mandarine
2 ouă
60 g unt
250 ml. supă de legume
Sare
Piper
Rețete făcute cu
Spanac frunză cu frunză
Ciuperci feliate
Pași 1
Se spală pieptul de pui, se taie felii subțiri și se bate cu un ciocan de șnițele. După ce se condimentează cu sare și piper se dă la rece pentru 30 de minute. Se spală spanacul, se mărunțește și se călește 5 minute într-o tigaie cu unt. Se adaugă sare, piper și usturoi pisat. Se lasă umplutura să se răcească și apoi se adaugă ouăle bătute spumă.
Pași 2
Se pune umplutura de spanac și mozzarella peste feliile de pui, se rulează pieptul strâns, apoi se leagă cu sfoară, ca să nu se împrăștie.
Pași 3
Se pune într-o tavă, împreună cu supă strecurată de legume, ciupercile și mandarinele. Se unge rulada cu unt, se acoperă cu folie de aluminiu înțepată în câteva locuri și se pune la cuptor circa 45 de minute.
Pași 4
După cele 45 de minute, se îndepărtează folia de aluminiu și se mai lasă rulada la cuptor încă 20 de minute pentru a se rumeni.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.