Preparare blat: albușurile se mixează spumă tare cu un praf de sare, apoi cu zahărul fin adăugat treptat.
Pași 2
Se adaugă gălbenușurile unul câte unul. Făina se amestecă cu pudra de roșcove, se cerne și se adaugă peste amestecul de mai sus, amestecând ușor cu o spatulă.
Pași 3
Se adaugă nucile caramelizate, continuând amestecarea cu grijă. Se pune crema obținută într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade, aproximativ 20-25 minute.
Pași 4
Preparare crema de morcov, dovleac si rodie: Morcovii Bonduelle se pasează cu ajutorul unui blender vertical, se amestecă cu piureul de dovleac și o lingură de miere de albine.
Pași 5
Frișca se bate spumă tare cu două linguri de miere de albine. Se amestecă sucul de rodie cu praful de agaragar și se fierbe timp de 2 minute, apoi se lasă să se răcească. Se adaugă agaragarul peste amestecul de morcovi și dovleac, amestecând foarte bine. Se ia câte puțin din frișca lichidă și se încorporează în crema de morcov și dovleac. Crema obținută se lasă la frigider pentru cel putin o oră.
Pași 6
Asamblare și decorare prăjitură: blatul copt și răcit se taie în pătrate cu ajutorul unor forme de inox.
Pași 7
În mijlocul formelor se adaugă crema de morcov, dovleac, iar deasupra se decorează cu semințe de rodie. Se lașa la frigider aproximativ 510 minute, după care se îndepărtează cu grijă forma de inox, apoi se pot servi . Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Smoothie de morcovi și mango
Un boost de energie într-un pahar de smoothie!
Morcovi caramelizați
O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morco...
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!