Carnea o crestăm, apoi o sărăm și piperăm (am folosit piper și usturoi la plic). În locurile crestate se introduc cățeii de usturoi și crenguțe de cimbru.
Pași 2
Se condimentează cu condimentele pentru friptură, apoi o rulăm și o legăm cu ață. Se pune într-un vas de yena, adăugăm paharul de vin, câteva foi de dafin și se lasă la rece de pe o zi pe alta.
Pași 3
Morcovii se pun să dea un clocot. Cu ajutorul unei palete, se scot din oală și îi pisăm cu mixerul vertical. Adăugăm untul și sare după gust.
Pași 4
Carnea se pune întro tavă cu uleiul și o ceșcuță de apă, lăsăm să se facă la foc mic, până începe să se rumenească. Când este gata, se scoate, tăiem ața și se așează pe platou.
Pași 5
Cu ajutorul unei forme rotunde, punem piureul de morcovi lângă carne și ornăm după cum dorim. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Sufleu de legume
Un preparat delicios, îmbogățit de gustul legumelor și de cel al brânzei. Perfect pentru un prânz sa...