Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Păstrăv cu ciuperci
Păstrăv în sos de roșii cu vin alb servit cu garnitură de ciuperci.
Ușor
5 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
6 păstrăvi proaspeți
1 căpățână usturoi
Sare
1 pahar vin alb sec
3-4 linguri ulei de măsline
250 g sos de roșii
3 cepe roșii
Piper
Rozmarin
Chilli
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
6 păstrăvi proaspeți
1 căpățână usturoi
Sare
1 pahar vin alb sec
3-4 linguri ulei de măsline
250 g sos de roșii
3 cepe roșii
Piper
Rozmarin
Chilli
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Păstrăvul se spală, curăță și se condimentează cu sare și piper și se pun într-o tavă pentru cuptor.
Pași 2
Se condimentează cu sare, piper, chili, rozmarin. Se pune în tavă 1 pahar de vin, sosul de roșii și usturoiul pisat. Se bagă la cuptor aproximativ 50 minute.
Pași 3
În 2-3 linguri de ulei de măsline se călește ceapa tocată mărunt cu ciupercile feliate. Păstrăvul se servește cu garnitură de ciuperci. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.