Pași 1
Tăiem mușchiul în bucăți de 2-3 cm, pe care le condimentăm cu cimbru, rozmarin, sare și piper. Înfășăm fiecare bucată într-o felie de bacon, pe care o prindem cu scobitori. Stropim cu 1-2 linguri ulei și dăm tava la cuptor, până ce se rumenesc frumos.
Pași 2
Spălăm cartofii și îi punem la fiert în coajă, în apă cu puțină sară. Când sunt gata, îi curățăm, îi pasăm, îi lăsăm să se răcorească, apoi îi amestecăm cu unt, sare, piper și gălbenușul de ou. Cu ajutorul unui poș, punem grămăjoare într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și îi dăm la cuptor pentru 15 minute, până când se rumenesc frumos.
Pași 3
Curățăm usturoiul și îl tăiem în jumătate pe lungime. Punem o lingură de ulei într-o tigaie. Adăugăm usturoiul în uleiul încins, apoi punem fasolea verde. Asezonăm cu sare și piper. Dacă este nevoie, adăugăm și 1 lingură apă. Lăsăm câteva minute, până ce fasolea începe să se înmoaie. Adăugăm oțetul balsamic.
Pași 4
Servim mușchiulețul cu cartofi și fasole verde.