Mușchiuleț de porc cu ardei și ciuperci
Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
230 g Ciuperci întregi Bonduelle
500 g ardei gras - culori diferite
1 dovlecel
500 g mușchiulet de porc
1/2 ardei iute
1 ghimbir
2 căței usturoi
1/4 leg. pătrunjel
2 linguri ulei de susan
4 linguri sos soia
4 linguri vin de orez
1 linguri sare
1/2 lingură zahăr
2 linguri amidon de porumb
Turmeric
500 g ardei gras - culori diferite
1 dovlecel
500 g mușchiulet de porc
1/2 ardei iute
1 ghimbir
2 căței usturoi
1/4 leg. pătrunjel
2 linguri ulei de susan
4 linguri sos soia
4 linguri vin de orez
1 linguri sare
1/2 lingură zahăr
2 linguri amidon de porumb
Turmeric
Ingrediente pentru 4 persoane
230 g Ciuperci întregi Bonduelle
500 g ardei gras - culori diferite
1 dovlecel
500 g mușchiulet de porc
1/2 ardei iute
1 ghimbir
2 căței usturoi
1/4 leg. pătrunjel
2 linguri ulei de susan
4 linguri sos soia
4 linguri vin de orez
1 linguri sare
1/2 lingură zahăr
2 linguri amidon de porumb
Turmeric
500 g ardei gras - culori diferite
1 dovlecel
500 g mușchiulet de porc
1/2 ardei iute
1 ghimbir
2 căței usturoi
1/4 leg. pătrunjel
2 linguri ulei de susan
4 linguri sos soia
4 linguri vin de orez
1 linguri sare
1/2 lingură zahăr
2 linguri amidon de porumb
Turmeric
- Pași 1Se taie carnea în cubulețe mari și se amestecă cu zahărul, puțină sare, 1 lg amidon de porumb, 2 lg sos soia și 2 lg vin de orez. Se lasă la macerat 10-15 minute. Se adaugă legumele, pătrunjelul, sarea, piperul, coriandrul, sosul de soia, vinul de orez, uleiul de susan și amidonul dizolvat în 100 ml de apă.
- Pași 2Se încălzește ulei de floarea soarelui într-o tigaie. Se adaugă ardeii, dovlecelul și ciupercile și se călesc 4-5 minute, până când ardeii se înmoaie puțin. Se scot legumele și se lasă lichidul rămas în tigaie. Se adaugă în aceeași tigaie ghimbirul, ardeiul iute și turmericul și se prăjesc 1 minut la foc mare.
- Pași 3Se adaugă carnea și se prăjește până când se rumenește pe toate părțile. Se amestecă și se mai lasă 1 minut pe foc.
- Pași 4Se servește cald, alături de orez basmati.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.
Descoperă și...