Pași 1
Se taie carnea în cubulețe mari și se amestecă cu zahărul, puțină sare, 1 lg amidon de porumb, 2 lg sos soia și 2 lg vin de orez. Se lasă la macerat 10-15 minute. Se adaugă legumele, pătrunjelul, sarea, piperul, coriandrul, sosul de soia, vinul de orez, uleiul de susan și amidonul dizolvat în 100 ml de apă.
Pași 2
Se încălzește ulei de floarea soarelui într-o tigaie. Se adaugă ardeii, dovlecelul și ciupercile și se călesc 4-5 minute, până când ardeii se înmoaie puțin. Se scot legumele și se lasă lichidul rămas în tigaie. Se adaugă în aceeași tigaie ghimbirul, ardeiul iute și turmericul și se prăjesc 1 minut la foc mare.
Pași 3
Se adaugă carnea și se prăjește până când se rumenește pe toate părțile. Se amestecă și se mai lasă 1 minut pe foc.
Pași 4
Se servește cald, alături de orez basmati.