Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Mousse de morcovi și mango
Un preparat ușor și gustos.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
250 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
1 mango
1 lingură unt
1 cană lapte
400 g mascarpone
2 căni smântână
1/2 cană zahăr
1 plic gelatină
1/2 linguriță scorțișoară
1 lingură miere de albine
1 ou
Ingrediente pentru 4 persoane
250 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
1 mango
1 lingură unt
1 cană lapte
400 g mascarpone
2 căni smântână
1/2 cană zahăr
1 plic gelatină
1/2 linguriță scorțișoară
1 lingură miere de albine
1 ou
Pași 1
Pasăm morcovii. Curățăm mango și îl facem piure cu un mixer.
Pași 2
Într-o tigaie topim untul. Adăugăm morcovii și scorțișoară. Amestecăm și adăugăm și lingura de miere. Adăugăm laptele și îl aducem la fierbere. Reducem flacăra și mai gătim 5 minute. Luăm de pe foc și lăsăm la răcit.
Pași 3
Mixăm smântâna 2-3 minute până devine cremoasă. Adăugăm și zahărul. Amestecăm cu un tel mascarponele și adăugăm morcovii și piureul de mango. Amestecăm bine pentru a omogeniza compoziția
Pași 4
Punem gelatina la înmuiat în apa rece și lăsăm 10 minute. Amestecăm gelatina și oul și le amestecăm cu mascarpone. Le punem întro cratiță, la foc mic, și încălzim, amestecând în mod frecvent, dar fără să fiarbă.
Pași 5
Încorporăm ușor compoziția de mascarpone în frișcă și amestecăm bine. Punem spuma în pahare și servim cu un moț de frișcă și cu scorțișoară presărată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Salată cu fasole verde, conopidă, morcov...
O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!
Supă Minestrone cu dovleac
O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.