Pași 1
Spălăm cartofii și îi introducem la cuptorul încins timp de 30 de minute la 180°C.
Pași 2
Între timp, tăiem ceapa verde și cea roșie rondele, castraveții murați pe lung și chiflele în 2.
Pași 3
Pregătim sosul format din muștar dulce, muștar franțuzesc, miere și pătrunjel tocat mărunt.
Pași 4
Modelăm carnea de mici (putem folosi un inel rotund de inox), apoi o așezăm pe grătarul încins și stropit cu puțin ulei, lăsăm 67 minute pe o parte, apoi o întoarcem pe cealaltă. Putem pune pe grătar și chiflele.
Pași 5
Așezăm pe un platou sau farfurie cartoful, îl crestăm, introducem brânza de burduf și presărăm peste ceapa verde. Langă acesta așezăm chifla de burger, o ungem cu sosul de muștar, adăugăm o frunză de salată, castraveții murați, carnea de mici bine făcută și ceapa roșie. Opțional puteți adăuga și ardei iute, ridichi, usturoi sau rozmarin.