1. >Rețete
  2. >Salată de boef

Salată de boef

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (550 g) Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle

1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle

5 cartofi

1 buc. mică țelină

1 piept de pui

500 g maioneză

10 g sare

10 g piper

2 linguri muștar

2 rădăcini de pătrunjel mari
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (550 g) Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle

1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle

5 cartofi

1 buc. mică țelină

1 piept de pui

500 g maioneză

10 g sare

10 g piper

2 linguri muștar

2 rădăcini de pătrunjel mari
  1. Pași 1
    Legumele și carnea se fierb în apă cu puțină sare și, după ce au fiert, se scot imediat și se pun deoparte, la răcit. Se taie cubulețe, la fel și castraveciorii. Se dă sare, piper, câteva linguri de muștar.
  2. Pași 2
    Maioneza se amestecă cu legumele tăiate cubulețe și carnea. Se adaugă mazărea și morcovii Bonduelle și se amestecă bine.
  3. Pași 3
    După ce totul este bine omogenizat, se aranjează pe platouri și cu restul de maioneză, se decorează salata și se servește. Eu am așezat-o sub formă de pălărie, pentru a fi mai deosebită.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Bruschete cu salată franțuzească

    O salată sățioasă servită ca bruschete sau bruschete cu salată. Oricum ai numi-o, are un gust delici...

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...