Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Mâncare de castraveți murați
O mâncare populară foarte gustoasă.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
300 g Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle
2 cepe
800 g carne de porc
3-4 linguri ulei
100 ml roșii in bulion
2 linguri pastă de roșii
100 ml. vin alb sec
1-2 linguri amidon
3-4 căței usturoi
1 linguriță zahăr
1 foaie de dafin
1/2 legătură mărar
1/2 legătură pătrunjel
1 praf piper
Ingrediente pentru 4 persoane
300 g Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle
2 cepe
800 g carne de porc
3-4 linguri ulei
100 ml roșii in bulion
2 linguri pastă de roșii
100 ml. vin alb sec
1-2 linguri amidon
3-4 căței usturoi
1 linguriță zahăr
1 foaie de dafin
1/2 legătură mărar
1/2 legătură pătrunjel
1 praf piper
Pași 1
Se taie carnea bucăți potrivite, se rumenește câteva minute pe toate părțile, se adaugă ceapa tocată mărunt și se continuă călirea încă 2-3 minute.
Pași 2
Se stinge cu 300 ml supă sau apă caldă, se adaugă castraveții tăiați bucăți și se lasă să fiarbă, la foc mic, circa 30-35 de minute.
Pași 3
Când carnea și castraveții sunt bine pătrunși, se adaugă pulpa de roșii și amidonul amestecat cu vin și cu pasta de roșii, usturoiul feliat, foaia de dafin, lingurița de zahăr și verdeața tocată mărunt.
Pași 4
Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se lasă să mai fiarbă încă 10 minute. Se servește caldă cu mămăliguță. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Frigărui din soia și ciuperci
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Salată orientală de primăvară
O rețetă ușoară și delicioasă de salată orientală de cartofi, ridichi și ceapă perfectă pentru sezon...
Choux a la mer
Clasicele choux-uri cu o umplutură inedită, cu gust de mare și de soare, desăvârșită de castravecior...