Frigărui din soia și ciuperci
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle
100 g soia
1/2 ardei gras roșu
1/2 ardei gras galben
100 g castraveți
200 g roșii
4 căței usturoi
Tarhon
Sare
30 ml. ulei
Piper
Boia
100 g soia
1/2 ardei gras roșu
1/2 ardei gras galben
100 g castraveți
200 g roșii
4 căței usturoi
Tarhon
Sare
30 ml. ulei
Piper
Boia
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle
100 g soia
1/2 ardei gras roșu
1/2 ardei gras galben
100 g castraveți
200 g roșii
4 căței usturoi
Tarhon
Sare
30 ml. ulei
Piper
Boia
100 g soia
1/2 ardei gras roșu
1/2 ardei gras galben
100 g castraveți
200 g roșii
4 căței usturoi
Tarhon
Sare
30 ml. ulei
Piper
Boia
- Pași 1Soia se fierbe în apă clocotită, în care s-a adăugat puțină sare, iar când este fiartă, se scurge de apă și se lasă la răcit. Ciupercile se clătesc puțin și se pun 10 minute pe foc.
- Pași 2Într-un vas, se amestecă usturoiul tocat mărunt, uleiul, sarea și piperul, apoi se pune puțin tarhon. Roșiile, ardeii și castraveții se spală, se șterg bine de apă, apoi se taie în bucăți potrivite, cam de mărimea cuburilor de soia.
- Pași 3Frigăruile se montează, înșirând alternativ pe bețe legumele și cuburile de soia, apoi se condimentează cu compoziția de usturoi și se frig pe toate părțile pe un grătar încins, stropind din când în când cu restul compoziției de usturoi rămas și boia.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Descoperă și...