Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
La fantasia di caprese
Orez sălbatic cu sos de ciuperci, cruton de pâine, ou de prepeliță și salată caprese.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
100 g orez basmatic
2 ouă de prepeliță
2 bruschete pâine
100 ml. smântână lichidă
60 g salată caprese
Sare
Ulei de măsline
Piper
Busuioc
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
100 g orez basmatic
2 ouă de prepeliță
2 bruschete pâine
100 ml. smântână lichidă
60 g salată caprese
Sare
Ulei de măsline
Piper
Busuioc
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Se fierbe orezul basmatic conform indicațiilor de pe ambalaj, cu puțină sare, timp de 8 minute.
Pași 2
Între timp pregătim sosul de ciuperci: ciupercile cu smântâna lichidă se pune pe foc timp de 7-10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă la răcit.
Pași 3
Bruschetele de pâine se pun la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.
Pași 4
Ouăle de prepeliță se prăjesc întro tigaie cu puțin ulei de măsline și se condimentează cu sare, piper și busuioc.
Pași 5
Se servește orezul, peste care se pune sosul de ciuperci, un cruton de pâine, un ou de prepeliță și salata caprese. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.