Ricotta se amestecă cu frișca lichidă și mierea. Se omogenizează bine.
Pași 2
Morcovii se scurg, se clătesc și se pasează cu blenderul. Se adaugă zahărul și se mai fierbe 5 minute.
Pași 3
Gelatina se amestecă într-un ibric cu 100 ml apă, se lasă să se hidrateze 10 minute, apoi se topește pe foc mic, dar fără să atingă temperatura de fierbere.
Pași 4
Din gelatină, cca 2/3 se amestecă cu ricotta, frișca și semințele de rodie, iar restul în jeleul de morcov.
Pași 5
Se udă formele ceramice (sau de silicon) cu apă și se toarnă 1/2 din compozița de brânză. Se dă la rece 10 minute să se întărească puțin, se adaugă morcovul. Se dă iar la rece pentru 10 minute, apoi se pune restul de cremă de brânză.
Pași 6
Se dă la rece minim o oră, se răstoarnă și se decorează cu fulgi de migdale și semințe de rodie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Smoothie de morcovi și mango
Un boost de energie într-un pahar de smoothie!
Salată cu fasole verde, conopidă, morcov...
O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!
Supă Minestrone cu dovleac
O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.