Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Gratin cu broccoli, praz și ciupercuțe
Un amestec delicios de praz, broccoli, șuncă, telemea și ciupercuțe!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 fir praz
2 căței usturoi
350 g șuncă de curcan
150 g telemea
6 ouă
1 legătură de pătrunjel
100 g unt
1 lingură cu făină
1/2 linguriță cu sare
200 g cașcaval afumat
4 linguri cu smântână
4 linguri cu piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 fir praz
2 căței usturoi
350 g șuncă de curcan
150 g telemea
6 ouă
1 legătură de pătrunjel
100 g unt
1 lingură cu făină
1/2 linguriță cu sare
200 g cașcaval afumat
4 linguri cu smântână
4 linguri cu piper
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Broccoli VAPEUR
Pași 1
Prazul se curăță, se spală și se taie rondele. Șunca se taie cubulețe.
Pași 2
Ciupercile se scurg de zeamă. Ouăle se bat bine cu un praf de sare, se adaugă smântâna, lingura de făină și pătrunjelul tocat mărunt.
Pași 3
Adăugăm un strat de șuncă, apoi buchețelele de broccoli.
Pași 4
Așezăm din loc în loc câte o ciupercuță.
Pași 5
După aproximativ 30 minute, scoatem tava de la cuptor și radem cașcavalul afumat pe deasupra, apoi dăm din nou la cuptor, până când cașcavalul începe să facă o crustă ușor închisă la culoare.
Sfaturi în bucătărie
Acest fel de mâncare se servește cald, se poate adăuga o lingură de smântână deasupra, în momentul servirii.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...