Cotlet de porc pe grill cu morcovi caramelizaţi şi rucola
Descoperă o rețetă deosebită!
Ușor
2 persoane
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
4 felii de cotlet fără os
50 g rucola
3-4 linguri ulei de măsline
Sare de mare
Piper măcinat
2 linguri zahăr brun
50 g unt
Cremă de oțet balsamic
4 felii de cotlet fără os
50 g rucola
3-4 linguri ulei de măsline
Sare de mare
Piper măcinat
2 linguri zahăr brun
50 g unt
Cremă de oțet balsamic
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
4 felii de cotlet fără os
50 g rucola
3-4 linguri ulei de măsline
Sare de mare
Piper măcinat
2 linguri zahăr brun
50 g unt
Cremă de oțet balsamic
4 felii de cotlet fără os
50 g rucola
3-4 linguri ulei de măsline
Sare de mare
Piper măcinat
2 linguri zahăr brun
50 g unt
Cremă de oțet balsamic
- Pași 1Condimentăm cotletele cu sare de mare, piper proaspăt și rozmarin. Le frigem pe grill cca. un minut pe fiecare parte.
- Pași 2Morcovii îi punem într-un vas, adăugăm 25 gr unt și оi fierbem doar atвt cât să se înmoaie foarte puțin.
- Pași 3Încingem cele 25 gr unt rămase și adăugăm morcovii bine scurși și zahărul brun. Оi lăsăm pe foc până ce zahărul începe să se caramelizeze.
- Pași 4Rucola o așezăm pe un platou și o stropim cu ulei de măsline. Așezăm alături cotletele, iar morcovii caramelizați îi așezăm pe patul de rucola. Ca dressing vom folosi cremă de oțet balsamic.
Descoperă și...