Cotlet de porc pe grill cu morcovi caramelizaţi şi rucola

Descoperă o rețetă deosebită!
Ușor
2 persoane
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

4 felii de cotlet fără os

50 g rucola

3-4 linguri ulei de măsline

Sare de mare

Piper măcinat

2 linguri zahăr brun

50 g unt

Cremă de oțet balsamic
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

4 felii de cotlet fără os

50 g rucola

3-4 linguri ulei de măsline

Sare de mare

Piper măcinat

2 linguri zahăr brun

50 g unt

Cremă de oțet balsamic
  1. Pași 1
    Condimentăm cotletele cu sare de mare, piper proaspăt și rozmarin. Le frigem pe grill cca. un minut pe fiecare parte.
  2. Pași 2
    Morcovii îi punem într-un vas, adăugăm 25 gr unt și оi fierbem doar atвt cât să se înmoaie foarte puțin.
  3. Pași 3
    Încingem cele 25 gr unt rămase și adăugăm morcovii bine scurși și zahărul brun. Оi lăsăm pe foc până ce zahărul începe să se caramelizeze.
  4. Pași 4
    Rucola o așezăm pe un platou și o stropim cu ulei de măsline. Așezăm alături cotletele, iar morcovii caramelizați îi așezăm pe patul de rucola. Ca dressing vom folosi cremă de oțet balsamic.