Pași 1
Cu câteva ore înainte de a găti, pregătim un amestec pentru coastele de porc din ulei, sos soia, miere, boia, piper, ketchup, pastă de ardei, oțet. Omogenizăm compoziția și cu ea ungem bine coastele, apoi acoperim vasul în care le-am pus și dăm la rece. Ținem așa între 3 și 12 ore, pentru a prinde gustul.
Pași 2
Pregătim un vas mai înalt, care poate fi pus la cuptor și în el așezăm coastele de porc din care formăm o coroniță pe care o prindem cu scobitori. Punem în vas coastele, sosul rămas de la baiț și un pahar de apă. Dăm la cuptor pentru 40 minute, apoi întoarcem și mai punem încă 30 minute. Dacă mai este nevoie, mai adăugăm apă, ca să fie pătrunsă bine carnea.
Pași 3
Ciupercile din borcan le clătim cu puțină apă, apoi punem într-o tigaie unt și puțin usturoi tocat, adăugăm ciupercile, sotăm puțin și presărăm vegeta și piper după gust. Când servim, punem pe platou coronița de coaste și în mijloc umplem cu ciuperci. Îmi plac ciupercuțele întregi, dar la fel de bine se pot folosi și cele feliate.