Conopidă gratinată cu ciuperci și cașcaval
O rețetă simplă și rapidă de conopidă gratinată la cuptor cu ciuperci și cașcaval de la Bonduelle pentru toată familia ta.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 conopidă
100 g unt
Pesmet pentru tavă
1 ceapă
10-15 linguri smântână
200 g cașcaval
Sare
Ulei de măsline
Piper
Marar
1 conopidă
100 g unt
Pesmet pentru tavă
1 ceapă
10-15 linguri smântână
200 g cașcaval
Sare
Ulei de măsline
Piper
Marar
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 conopidă
100 g unt
Pesmet pentru tavă
1 ceapă
10-15 linguri smântână
200 g cașcaval
Sare
Ulei de măsline
Piper
Marar
1 conopidă
100 g unt
Pesmet pentru tavă
1 ceapă
10-15 linguri smântână
200 g cașcaval
Sare
Ulei de măsline
Piper
Marar
- Pași 1Pentru început, spălăm conopida, o curățăm de codițe și frunze și o desfacem în buchețele.
- Pași 2Punem apa la foc și o lăsăm până începe să fiarbă. Punem puțină sare. Adăugăm conopida și o mai lăsăm să fiarbă încă aproximativ 3 minute. Între timp, ungem un vas termorezistent cu puțin ulei de măsline, după care presărăm pesmet.
- Pași 3Curățăm ceapa, o tocăm mărunt și o călim într-o tigaie, în aproximativ 2-3 linguri de ulei de măsline. Când ceapa devine transparentă, adăaugăm ciupercile. Le condimentă cu sare, piper și mărar.
- Pași 4După ce conopida este fiartă, o scoatem din apă, o scurgem bine de tot și o așeazăm întrun strat în tava pregătită. Peste conopidă punem feliuțe de unt. După aceasta, punem ciupercile, câteva linguri bune de smântână. Punem toată compoziția la cuptor cam pentru aproximativ 1015 minute.
- Pași 5Spre final, scoatem conopida din cuptor și punem cașcavalul ras deasupra. Mai dăm o dată la cuptor până se topește cașcavalul. Conopida gratinată cu ciuperci și cașcaval este gata! O servim caldă. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Mix gratinat de broccoli, morcovi și conopidă
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac
O rețetă spectaculoasă!
Descoperă și...