Se fierbe pieptul de curcan în apă cu sare. Se pun ciupercile feliate de la Bonduelle într-o tigaie cu ulei încins și se amestecă ușor. Peste ciuperci se pun 3-4 căței de usturoi tăiați felii. Se adaugă o ceașcă de făină și se amestecă.
Pași 2
Se toarnă încet 200 ml supă de curcan și se amestecă. Se adaugă 200 ml de lapte, mestecându-se. Se adaugă 150 g smântână degresată și se rade 100 g cașcaval sau parmezan.
Pași 3
Se amestecă continuu. La sfârșit se pun bucăți de piept de curcan tăiate, se amestecă în mâncarea cu ciuperci, se mai lasă să dea 2-3 clocote, se închide aragazul și se pune deasupra compoziției pătrunjel tocat. Se mai poate orna și cu morcovi tineri de la Bonduelle.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Morcovi caramelizați
O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morcovii baby reprezintă leguma potrivită pentru micul tău explorator.
Smoothie de morcovi și mango
Un boost de energie într-un pahar de smoothie!
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!